Neu

Els ingressos de Vallnord-Pal Arinsal han caigut un 88% aquesta temporada

Els 57.973 dies d'esquí venuts suposen només un 11% del que acostuma a ser habitual i deixen l'estació en una situació econòmica preocupant

Esquiadors a Vallnord-Pal Arinsal.
Esquiadors a Vallnord-Pal Arinsal. VALLNORD-PAL ARINSAL

Vallnord-Pal Arinsal ha tancat amb 93 dies oberts, -88% d'ingressos  57.973 dies d'esquí venuts -el 11% d'una temporada normal- i amb una situació ecònomica preocupant. L'estació massanenca ha fet aquest dilluns un balanç marcat per l'afectació de la pandèmia i les restriccions de mobilitat.

Les restriccions sanitàries no van permetre als camps de neu obrir segons les previsions (5 de desembre) i només van fer-ho a partir del 2 de gener.  Aquesta caiguda de les xifres és degut en part, a les restriccions per al públic local. Les activitats de neu alternatives a l’esquí han estat ben acollides entre aquelles persones que han pogut visitar l’estació, tot i ser un resultat molt més baix en comparació amb la temporada passada.

Les preferides durant tota la temporada han estat les sortides en raquetes de neu i les excursions amb buggies. L’estació va decidir també aplicar un 50% de descompte durant tota la temporada en totes les activitats, per poder compensar als clients que hi accedien. Els protocols Covid  també han tingut un paper molt important en aquesta àrea ja són espais de contacte directe amb material. Les formacions per conèixer el protocol d’actuació en cada torn d’activitat ha estat necessari.

Pel que fa a les escoles de neu, l’estació ha posat a disposició dels seus clients Snowplus i l’escola de neu. En el primer cas, Snowplus segueix sent la gran aposta per als més petits, on poden aprendre a esquiar a la vegada que gaudir de la neu d’una forma més lúdica. A causa de la pandèmia, les inscripcions d’alumnes s’ha vist afectat en la disminució d’un 18% respecte a la temporada 2019-2020, és a dir, s’han acollit un total de 900 alumnes durant la temporada.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending