Neu

L’estació del Tarter millorarà la zona de debutants de Riba Escorxada

Ensisa canvia un tapís -la cinta que transporta els infants- i alhora el cobrirà per evitar les inclemències de la neu, que deteriora més ràpidament la màquina

Les instal·lacion del sector del Tarter.
Les instal·lacion del sector del Tarter. ARXIU

Una de les poques inversions que farà aquest hivern Ensisa serà el canvi d’un tapís, una de les cintes que transporten els infants que aprenen a esquiar, a la zona de debutants de Riba Escorxada, al Tarter. Un dels tapissos que hi ha a la zona, el més llarg, es mou de lloc i es canvia, atès que estava força envellit. La climatologia afecta la maquinària, que es deteriora amb més rapidesa.

Amb el canvi d’emplaçament, es guanyarà espai. I, sobretot, el que és important en aquest cas, segons que han indicat fonts de l’estació canillenca, és que tot i ser una petita inversió proporcionalment a altres actuacions que s’han fet en altres moments, l’usuari, el client sí que notarà una millora important. D’una banda perquè s’allarga una mica el trajecte que fa la cinta i, de l’altra i sobretot, perquè el tapís fins ara descobert passarà a cobrir-se.

Que estigui cobert, sobretot en moments de nevada, és una gran cosa per als infants que aprenen a esquiar. La inversió també permetrà millorar el treball dels monitors en el jardí de neu i, alhora, en quedar coberta la màquina farà que el deteriorament del giny sigui molt menor, reduint també així la possibilitat d’avaries.

Com que la instal·lació del tapís, en canviar-se d’ubicació, suposa un moviment de terrenys, Ensisa ha hagut de demanar autorització al comú, i en conseqüència la corporació n’ha hagut d’exposar públicament -de fet, ho farà a partir d’ara- tota la documentació que acredita el projecte impulsat per la societat que gestiona les pistes d’esquí de Canillo, Soldeu i, sobretot en aquest cas, el Tarter.

Comentaris

Trending