Neu

Uns cinquanta treballadors de Vallnord Pal-Arinsal passen un test d'antígens amb resultat negatiu

L'estació obrirà dimarts vinent una zona de trineus així com altres activitats alternatives i el restaurant de la Caubella

Una de les pistes de l'estació de Pal-Arinsal.
Una de les pistes de l'estació de Pal-Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

L’estació de Vallnord Pal-Arinsal seguirà tots els protocols Covid en els seus establiments de restauració per a la seguretat dels clients. Aquest divendres, una cinquantena de treballadors que estaran de servei aquests dies han passat tots una prova d’antígens amb resultat negatiu.

L'estació obrirà dimarts vinent la zona de trineus del sector Pal així com altres activitats alternatives i el restaurant Expresso ubicat a la Caubella.  A mesura que passin els dies, l’estació compartirà totes les activitats alternatives que estaran disponibles. El restaurant del Coll de la Botella obrirà ja aquest dissabte.Aquest restaurant estarà disponible per a tots el públic fins al dia 8 i tornarà a obrir durant tots els caps de setmana fins el dia de l’inici de temporada que passarà a fer-ho cada dia.

Pel que fa els sopars d’alta muntanya, el primer tindrà lloc el dia 7  també al restaurant del Coll de la Botella. Com sempre, els clients podran reservar el seu sopar contactant amb l’estació.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending