Neu

Cauen la facturació i l'afluència a Naturlandia però augmenta el consum mitjà per client

Les xifres negatives (-64% i -49%) contrasten amb el creixement d'un 45% en les despeses que fan els visitants de les instal·lacions

Practicants d'esquí de fons a la Rabassa.
Practicants d'esquí de fons a la Rabassa. NATURLANDIA

Naturlandia ha compensat el descens de visitants aquesta temporada d'hivern, a causa de les restriccions de mobilitat als països veïns, per l'augment d'un 45% en el consum mitjà per client. La temporada es va obrir el 8 de desembre, sumant un total de 118 dies.  L’afluència de visitants s’ha reduït en un -64%, però gràcies a l’augment de consum mitjà per visitant s’ha amortit una baixada de facturació fins al -49%.

 L’estació d’esquí de fons de la Rabassa - Naturlandia ja va tancar les pistes d’esquí el passat 26 de març per manca de neu, després de romandre oberta un total de 109 dies ininterromputs.  Les activitats durant l’hivern s’han concentrat a la Cota 2000, mentre que durant la Setmana Santa, s’han obert les de la Cota 1600La temporada també ha estat marcada per l'increment de l'interès per l'esquí de fons. 

L’auge en l’àmbit esportiu ha estat molt significatiu, ja que les vendes de les activitats d’esquí s’han vist incrementades en un 30%. S’han venut 1.452 paquets d’iniciació, un nou producte que incloïa la classe de monitor, el forfet de dia d'esquí i el lloguer del material. Els ingressos derivats de l’esquí de fons (classes, lloguer, forfets), han crescut un 30%. 

S’ha pogut constatar un interès creixent per aquest esport entre el públic nacional, que donades les circumstàncies, ha volgut experimentar noves activitats, vinculades a l’oci a l’aire lliure. L’esquí de fons ofereix una sèrie de beneficis innegables, com el contacte amb la natura o la pràctica d’un esport de neu amb total seguretat. D’aquesta manera, l’esquí de fons ha sortit reforçat aquest hivern, gràcies també a l’impuls en la comercialització i promoció de l’activitat que s’ha fet des de Naturlandia. 

En total, l’estació d’esquí nòrdic ha obert 109 dies ininterrompudament, des del 8 de desembre fins al 26 de març. D’aquests, el 85% s’ha obert tot el domini, amb un trepitjat gairebé diari, reforçant així el compromís per oferir un esquí de qualitat. Una nova màquina trepitjaneu ha facilitat aquesta tasca de condicionament dels 15 km de traçats.

Etiquetes

Comentaris

Trending