Neix a Encamp una plataforma transversal amb la voluntat de presentar-se a les comunals

Agrupament Encampadà reuneix persones de diferent sensibilitat política “que es creu la parròquia” i que van de Joan Masjoan a Joan Sans passant per Valentí Martí

-
-
Un nou moviment polític s’està articulant a Encamp. Si ja fa uns mesos que Agrupament Encampadà es va constituir com a marca, ara, amb l’anunci oficial de la data electoral de les eleccions comunals “es comença a moure”. Es tracta d’una plataforma que de persona “que es creuen la parròquia” i que poc o molt totes elles tenen experiència política. A diferents nivells. El col·lectiu agrupa gent de diverses sensibilitats polítiques, poc o molt hi ha persones de tot l’espectre ideològic nacional si es té en compte el passat o l’afiliació política passada o present d’alguns d’ells.

En les trobades que s’han mantingut, o en els contactes que s’han fet, especialment els darrers dies -sense anar més lluny aquest dimecres a la nit es feia un sopar que constituïa el tret de sortida formal de la plataforma en vista a analitzar ja obertament la possibilitat de concórrer als comicis del 15 de desembre- hi ha des de Joan Masjoan als encara actuals consellers comunals de la minoria socialdemòcrata Joan Sans i Pere Marsenyach. També participen d’aquestes trobades persones com el fins fa poc secretari de relacions internacionals de Liberals d’Andorra Valentí Martí o Àlex Arnó, Josep Ribó, Dani Torres o Miquel Alís júnior.

Es tracta, doncs, segons les fonts, d’una plataforma “transversal” que té com a principal objectiu recuperar la parròquia des del “realisme” i “creient” que té “virtuts” per reactivar-se o, com a mínim, intentar-ho. “Últimament estem veient que sembla que els milions a Encamp surten de sota de les pedres”, han assegurat les fonts consultades en una clara al·lusió, per exemple, al debat sobre la compra d’una part dels terrenys que configuren el parc del Prat Gran. Agrupament Encampadà hauria constatat un desànim generalitzat a la parròquia que fa temps que dura però que s’hauria accentuat amb el mandat comunal encapçalat per Jordi Torres Arauz.

Com a marca, Agrupament Encampadà fa un parell de mesos que està formalment registrada. I associada a tot un seguit d’activitats que tenen a veure amb la política i també amb l’estudi i anàlisi de l’administració. A nivell d’imatge encara falten moltes coses, però primer, segons les fonts, és articular el moviment i copsar la rebuda que la plataforma pot tenir entre la ciutadania. Ni molt menys encara no s’ha parlat de possibles candidats.

Comentaris (14)

Trending