Moviments per descavalcar Unió Laurediana del consell d'administració de Mútua Elèctrica

L'entitat celebra el proper 26 de juny la seva junta general ordinària amb la renovació de càrrecs

Comentaris

Façana de les oficines de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria
Façana de les oficines de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria
La junta general ordinària de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria programada, en primera convocatòria, el proper 26 de juny a l'Auditori Rocafort pot ser molt moguda. El penúltim punt de l'ordre del dia és el de la renovació de càrrecs d'un Consell d'Administració dominat tradicionalment per persones properes a Unió Laurediana. Els darrers dies, però, hi ha moviment per intentar posar-hi candidats que estiguin més en l'òrbita Laurèdia en Comú o Demòcrates. La junta de la Mútua serà un bon baròmetre de les eleccions comunals del mes de desembre perquè segons el que passi el dia 26 es poden forjar o trencar coalicions.

Acabar amb l'hegemonia d'Unió Laurediana (UL) al Consell d'Administració de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria, és un tema recurrent cada any quan s'acosta la junta general ordinària que sempre es fa a finals d'aquest mes de juny. Enguany, però, hi ha hagut més moviments i més converses que mai. És lògic perquè el penúltim punt de l'ordre del dia és el de la renovació de càrrecs d'un Consell d'Administració presidit per Joan Albert Farré, conseller d'UL al comú lauredià.

El primer pas és trobar el candidat a president. En això hi estan treballant persones pròximes a Laurèdia en Comú i a Demòcrates per Andorra. La Mútua té molt pes específic en la vida de Sant Julià de Lòria des de la seva creació l'any 1913. Ofereix, a més de la llum, serveis de televisió i està treballant en el projecte d'una minicentral hidràulica al riu d'Os, a la zona d'Aixovall.

La junta de la Mútua serà un bon baròmetre de les eleccions comunals del proper mes de desembre perquè segons el que acabi passant el dia 26 a l'Auditori Rocafort es poden forjar o trencar coalicions. Una de les lleis de la ciència és que res no pot superar la velocitat de la llum: 299.792,458 quilòmetres per segon. Els promotors de l'operació per descavalcar Unió Laurediana del Consell d'Administració no podran anar tan ràpid però hauran de córrer, i molt perquè el temps s'acaba,.

Comentaris

Trending