Movem Ordino parlarà amb els propietaris per acabar la vorera del coll d’Ordino

Armengol diu que “fa molts anys que no s’ha fet res i pensem que és responsabilitat del comú posar-ho tot en ordre”

Sandra Tudó i Joan Miquel Armengol a la carretera del coll d'Ordino aquest divendres.
Sandra Tudó i Joan Miquel Armengol a la carretera del coll d'Ordino aquest divendres.
La candidatura de Movem Ordino ha denunciat aquest divendres que hi ha un tram de la carretera del Coll d’Ordino sense vorera, i “s’ha de caminar per la carretera”, amb el perill que això suposa. Segons ha explicat el candidat a cònsol menor, Joan Miquel Armengol, es tracta “d’un punt crític” i un exemple pel qual des de Movem Ordino es diu que “volem endreçar la parròquia”.

Així, s’ha compromès a parlar amb els propietaris “per veure com es pot acabar de fer les voreres” perquè la gent que viu en els edificis que hi ha més amunt de l’escola pugui accedir caminant a casa seva. “És un tram de 200 metres que fa molts anys que no s’hi ha fet res”, ha exposat Joan Miquel Armengol, que ha defensat que “és responsabilitat del comú posar-ho tot en ordre perquè la parròquia sigui de fàcil accés per als vianants”.

El candidat a cònsol menor d'Ordino ha comentat que s’ha de permetre “que la gent pugui circular de forma fàcil i accessible”, i en el tram denunciat això no és possible, i encara menys en dies de neu.

 

Comentaris (2)

Trending