Tercera derrota consecutiva del MoraBanc al Top-16 de l'Eurocup (88-92)

Els andorrans es compliquen encara més la vida a la competició en un partit molt igualat

Senglin defensat per Diaz i Fernández.
El MoraBanc Andorra continua amb la seva dinàmica negativa al Top-16 de 'Eurocup amb tres derrotes en tres partits després de caure aquest dimarts amb l'Unicaja (88-92). Un mal final de partit  i el desencert en els tirs lliures han impedit la victòria en un partit que els andorrans han dominat durant tres quarts. El MoraBanc es pot tornar a trobar amb l'Unicaja a les semifinals de la Copa del Rei. El cap de setmana i a la Lliga Endesa, el MoraBanc visita la pista del Kirolbet Baskonia. A l'Eurocup ja s'han quedat pràcticament sense opcions.

La primera part ha ofert dues cares. Un inici amb un MoraBanc molt inspirat i encertat que ha tancat el primer quart amb un contundent 22-11 i un segon on l'Unicaja s'ha posat les piles i s'ha acostat fins els tres punts (40-37). Els malaguenys han tret partit dels rebots ofensius confirmant que és un equip que domina aquesta faceta del joc. En aquest quart el Morabanc també s'ha carregat de personals.

A  la represa s'ha mantingut l'equilibri amb un Unicaja liderat per Adams que posava l'empat a 56. Una tècnica a la banqueta ha esperonat el MoraBanc amb un triple de Clevin Hannah i un 2 1, i un triple de Tyson Pérez. (67-60). Només el desencert en els tirs lliures (61%) i les pilotes perdudes impedia que els homes d'Ibon Navarro ampliessin les diferències davant un rival que ja tenia en aquest moment del partit dos dels seus dos pivots Guerrero i Gerun amb quatre personals. Hannah era el més destacat al Morabanc en aquest període marcat per un mal arbitratge que ha perjudicat els dos equips.

El partit s'encaminava cap un final equilibrat. (72-71) amb Unicaja que treia profit de la defensa en zona. L'Unicaja es posava per davant en el marcador per primera vegada en tot el partit (72-74). A Thompson li queia la quarta personal. i Jelinek anotava dos triples seguits per capgirar el marcador (81-79) abans de ser eliminat per cinc personals. L'ombra dels minuts finals molt dolents de Manresa o del Tofas Bursa planava sobre la pista.

Calia veure com els afrontava el MoraBanc. Un desencertat Todorovic se n'anava a la banqueta (81-86) a falta d'1 minut i 6 segons per al final. Pérez posava el 83-86 a falta de 25 segons. Dos tirs lliures de Diaz i de Walker deixaven un 85-88 i 9 segons per acabar. Brizuela amb dos tirs lliures sentenciava el partit i la tercera derrota consecutiva del Morabanc al Top-16 de l'Eurocup.

_____________________________________________________________________________________________________

MORABANC ANDORRA (88): Sy 0, Massenat 15, Senglin 6, Walker 5, Musli 6, -cinc inicial-, Llovet 6, Pérez 11,, Jelinek 13, Hannah 21, i Todorovic 5.

UNICAJA MÀLAGA (92): Thompson 5, Toupane 4, Adams 22, Fernández 13, Gerun 3 -cinc inicial-, Brizuela 12, Diaz 10, Waczynski 7, Guerrero 4, i Suárez 12.

Àrbitres: Mantyla, Rossi i Thepenier. Eliminats per cinc personals Massenat i Jelinek.

Parcials: 22-11, 18-26, 30-29, 18-26 (88-92).