MoraBanc porta a la Batllia la cobertura mèdica dels funcionaris del comú d’Andorra la Vella

La corporació ha fet silenci administratiu al recurs presentat per l’entitat bancària contra l’adjudicació de l’assegurança i ara s’obre la via jurisdiccional

-
-
MoraBanc ja va anunciar fa tres mesos que aquesta vegada no estava disposat a deixar passar una altra adjudicació institucional en favor de Crèdit Andorrà en el camp de les assegurances. L’entitat bancària va recórrer administrativament contra la decisió del comú d’Andorra la Vella d’atorgar a la branca asseguradora del ‘banc verd’ el complement mèdic dels treballadors comunals. Davant el silenci corporatiu, MoraBanc ha obert la via jurisdiccional.

La demanda administrativa ja s’ha presentat davant la secció pertinent de la Batllia. Malgrat que el comú defensa que la proposta de Crèdit Assegurances era la millor també des del punt de vista econòmic, MoraBanc no comparteix aquesta visió. Més encara, fonts properes a aquesta segona entitat asseguren que la seva oferta suposava un estalvi per a la corporació d’uns 40.000 euros anuals respecte de la realitzada per l’altre banc.

Sia com vulgui, segons les fonts, el fet que la corporació no hagi rebatut els arguments exposats per MoraBanc en el seu recurs administratiu i hagi preferit fer silenci, seria, en certa manera, un bon indicador. Un indicador que el comú no té massa arguments en defensa seva. Encara que altres fonts també han precisat que es pot deure simplement a una estratègia legal més enllà de no voler un enfrontament directe amb les dues entitats bancàries implicades: el comú no voldria mostrar les seves armes sabedor que el cas acabaria els tribunals.

Per a MoraBanc, l’element determinant pel qual el comú pot basar l’adjudicació a Crèdit Assegurances és el capítol de l’experiència. I això és justament el que pretén rebatre ‘l’entitat blava’ davant els tribunals. Mirar d’aconseguir d’obrir una escletxa que permeti deixar clar que l’experiència pugui tenir un pes pràcticament decisiu en una adjudicació perquè llavors, si en base a l’experiència “sempre s’adjudica el negoci al mateix, mai cap altre operador podrà adquirir experiència i, en conseqüència, és el peix que es mossega la cua”, segons que han indicat les fonts.

-

Relacionat

MoraBanc s’afarta que les institucions contractin sempre les assegurances amb Crèdit Andorrà

Comentaris (3)

Trending