MoraBanc augmenta la seva solvència fins al 23,82 %

Es troba molt per sobre de la mitjana dels bancs europeus que és del 14,37%

-
-
Després de la formulació definitiva dels comptes de l’exercici 2019, MoraBanc ha enfortit encara més el seu balanç incrementant la seva ràtio de solvència fins al 23,82 % CET 1 (fully loaded, i  26,0 % phase in). MoraBanc torna a liderar la solvencia a la plaça andorrana i es troba molt per sobre de la mitjana dels bancs  europeus (14,37 %).

Gràcies als bons resultats de l’entitat en l’exercici del 2019, amb un increment del 4,5 % del benefici, el consell d’administració ha considerat essencial reforçar encara més l’entitat i reservar el seu capital. Pedro González, president de MoraBanc, destaca que  “la solvència és el nostre tret diferencial per donar confiança a clients i a la resta dels nostres grups d’interès. Els bons resultats del 2019 ens permeten tenir una posició encara més forta”.

Lluis Alsina, director general de MoraBanc explica que “per tercer any consecutiu reforcem la nostra solvència situant-nos molt per sobre de la mitjana dels bancs espanyols i europeus. Això ens permet afrontar els reptes que tenim per davant amb una situació privilegiada”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending