Talls puntuals entre el Pas de la Casa i l’Ospitalet per tirs d’allaus

La carretera nacional 320 quedarà totalment oberta al trànsit tot i que es recomana prudència als conductors

La RN 320 aquest dimarts al matí.
La RN 320 aquest dimarts al matí.

La circulació a la RN320 es tallarà de manera puntual aquest dimarts per tirs d'allaus. El sector afectat és el que va del Pas de la Casa a la població francesa de l'Ospitalet. La carretera quedarà oberta a la circulació de tot tipus de vehicle tot i que des de la Direcció Interdepartamental de carretera del sud-est (Dirso) es recomana prudència als conductors.

Les autoritats han optat per fer baixar de manera controlada les allaus davant el risc que ho poguessin fer en qualsevol moment suposant un perill per als usuaris de la carretera. La RN320 va estar molt afectada per la neu i el gel la nit i la matinada de diumenge i dilluns fent que molts automobilistes passessin la nit al vehicle.

Aquest dimarts encara hi ha complicacions en altres carreteres d'accés a Andorra, com la del Mont-Louis des de Prades. Aquest dimarts al matí han caigut 10 centímetres de neu a Font-Romeu i al Capcir. Els equipaments són obligatoris i la prefectura dels Pirineus Orientals recorda que els trams on encara hi ha molta presència de gel o de neu són la RN 116 i la RN 20 de La Tor de Carol al túnel de  Puymorens.

Comentaris (1)

Trending