Sis quilòmetres de retencions per entrar al país des de Catalunya

L’afluència de visitants torna a provocar cues que també s’estan vivint a l’hora de creuar Sant Julià de Lòria

Cues de cotxes que intenten creuar Sant Julià en direcció a la capital.
Cues de cotxes que intenten creuar Sant Julià en direcció a la capital. Mobilitat

Un cap de setmana més, com ha anat succeint des que es va recuperar la mobilitat amb Catalunya, l’accés al país per la frontera del riu Runer exigeix certes dosis de paciència. Al llarg d’aquest matí, hi ha un volum important de vehicles que volen entrar a Andorra i això ha generat importants retencions tant a l’N-145 com a la xarxa viària interna, especialment per creuar Sant Julià de Lòria.

Així, i segons ha informat via xarxes socials l’agència de Mobilitat, hi ha trànsit dens a la via que uneix la Seu d’Urgell i Andorra. En concret, en alguns moments les retencions han arribat a ser de fins a sis quilòmetres de longitud.

El trànsit també està generant dificultats a l’hora de creuar Sant Julià. A la carretera general 1 hi ha fins a un quilòmetre de cues per dirigir-se cap a la capital.

D’altra banda, l’agència també ha informat que la xarxa viària ha recuperat la normalitat després de la nevada de la passada matinada. Ara ja no fan falta equipaments especials a cap punt de les carreteres del país.

Etiquetes

Comentaris

Trending