Retencions de trànsit a Sant Julià i al centre de país

Hi ha trànsit dens d’entrada al país per la frontera del riu Runer i també molt volum de cotxes per travessar la Massana i Canillo

Comentaris

Cues per travessar Sant Julià.
Cues per travessar Sant Julià.

L’afluència turística torna a complicar, una jornada més, la circulació a la xarxa viària del país. El matí està registrant cues a diferents zones, especialment de baixada per travessar Sant Julià. També hi ha força densitat de cotxes a les parròquies centrals, a la Massana i per accedir al país des de Catalunya.

Ara mateix, les principals cues s’estan veient a la parròquia laurediana. Segons ha informat Mobilitat, hi ha força volum de vehicles per travessar el túnel de la Tàpia en sentit sud, així com retencions a altres punts de la sortida cap a Espanya, des de la Margineda. El fet que només hi hagi un carril en sentit sud a l'avinguda Francesc Cairat contribueix a aquestes retencions.

Al centre del país, l’avinguda Tarragona, en els dos sentits de la marxa, i la carretera de l’Obac, entre la rotonda d’Engolasters i la del quilòmetre zero, també està vivint moments de retencions. A la resta de parròquies, hi ha també dificultats a l’entrada de Canillo en sentit sud i per travessar la Masssana.

Es tracta, tot s’ha de dir, d’una situació complicada a la xarxa viària que repeteix la viscuda els darrers dies. Les festes de Nadal han portat al país una gran afluència de visitants i això es nota a les carreteres. De cara al cap de setmana, es preveu que les dificultats persisteixin.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending