Retencions per sortir el Principat per la frontera hispano-andorrana

Tot i la meteorologia, en sentit sud, cap a Espanya, les precipitacions que cauen de forma intermitent no estan dificultant la circulació

Cues abans d'arribar la rotonda de la depuradora.
Cues abans d'arribar la rotonda de la depuradora. mobilitat

Com era de preveure, la sortida del Principat especialment pel cantó espanyol comença a contemplar dificultats per l’afluència de vehicles que volen deixar el país després de passar la jornada, o fins i tot el cap de setmana estricte, a Andorra. Sortosament, les precipitacions que encara cauen en forma de neu i de manera intermitent no estan dificultant més encara la circulació. A mitja tara la cua arriba a la Portalada.

Uns 17.000 vehicles van entrar aquest dissabte al Principat. I aquesta jornada dominical, tot i les previsions meteorològiques, han continuat arribant visitants. Els gestors de la mobilitat del país ja preveien aquest diumenge una jornada complicada. No obstant, ho està sent menys del que es podia pensar inicialment. Amb tot, i a partir d’ara i les properes hores, sí que hi pot haver llargues cues en direcció a la frontera del riu Runer.

Comentaris (1)

Trending