Retencions per sortir del país pel riu Runer i per entrar pel Baladrà

Un volum important de vehicles estan baixant cap a la Seu d’Urgell, on aquest dissabte hi ha mercat, i també hi ha cues per arribar al Pas de la Casa, de prop d’un quilòmetre en tots dos casos

Retencions a prop de la frontera del riu Runer.
Retencions a prop de la frontera del riu Runer. Mobilitat

La frontera del riu Runer està registrant aquest dissabte al matí retencions importants per sortir del país en direcció a Catalunya. Les cues han començat poc després de les nou del matí i ara arriben fins uns metres abans de la rotonda de la depuradora. En total, poc menys d’un quilòmetre. També hi ha trànsit intens per entrar al Pas de la Casa i per sortir cap a França.

Les complicacions de circulació, però, eren esperades. El fet que aquest sigui el primer dissabte en el qual es pot sortir d’Andorra en direcció a la regió sanitària de la Seu d’Urgell ha fet que es recuperi una escena que ja era habitual aquestes jornades. Abans de confinament, eren molts els andorrans i residents que baixaven a la Seu d’Urgell a comprar, especialment al mercat setmanal de la capital alturgellenca.

Les retencions han començat cap a les nou del matí. De moment, abasten poc menys d’un quilòmetre. Els cotxes es comencen a aturar pocs metres abans de la rotonda de la depuradora. La previsió és que les cues s’allarguin durant bona part del matí.

L’altra entrada al país també està registrant una important afluència de cotxes. L’RN-22 és l’escenari des de primera hora del matí de retencions. En aquest cas, també és aproximadament un quilòmetre de trànsit lent just abans del punt fronterer del Baladrà.

Retencions a tocar el punt fronterer.

Relacionat

Frontera efectivament oberta per anar a la Seu, a Puigcerdà o a Sort

Comentaris

Trending