Les retencions de sortida del Principat s’allarguen fins al centre de Sant Julià

La neu ha obligat a més, a tallar diverses carreteres de la xarxa viària, com el Coll d’Ordino, Coma de Ransol o a Sorteny

Comentaris

Cua des de Sant Julià fins a la frontera.
Cua des de Sant Julià fins a la frontera. Mobilitat

La situació de la xarxa viària del país és complicada, sigui per una cosa o per una altra. D’una banda, la fi de la temporada nadalenca ha fet que durant tot el dia es creïn cues de sortida del Principat que, a hores d’ara, s’allargarien aproximadament quatre quilòmetres. De l’altra, la situació meteorològica comença a complicar-se obligant a tallar l’accés de diverses carreteres, com el coll d’Ordino, Coma de Ransol o a Sorteny.

Aquest diumenge és dia de tornada després de vacances. Tenint en compte que gran part dels turistes que s’han rebut aquests dies han estat espanyols, no sorprèn que al llarg de tot el dia s’hagin creat cues a la frontera del riu Runer. Ara mateix, s’allargarien fins al centre de Sant Julià de Lòria, creant punts més conflictius de forma intermitent. Des del servei de Mobilitat asseguren que aquesta ha estat la tònica de tot el dia, i que s’espera que encara s’allargui algunes hores.

D’altra banda, complicant encara més la situació de la xarxa viària, la neu ha obligat a tallar certes carreteres. Per tant, el servei de Mobilitat s’ha vist obligat a decretar fase negra a Arcalís, cota 1859 m a Sorteny, a la Coma de Ransol i al Coll d’Ordino. A més, es troba tancat el coll de Puymorens. Els equipaments són obligatoris a partir de Mertixell i de la Massana.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending