Les restriccions de mobilitat fan caure a la meitat les entrades al país el novembre

La davallada ha sigut del tot proporcional tant entre excursionistes com entre els turistes; en el conjunt de l’any el nombre de visitants ha reculat 29,4%

Les dades recollides pel departament d'Estadística.
Les dades recollides pel departament d'Estadística.

Les restriccions de mobilitat als territoris veïns, tant a Espanya com a França, s’han evidenciat de forma molt clara durant el mes de novembre en el nombre de visitants que ha rebut el país, amb una caiguda de pràcticament el 100%, amb la qual cosa les persones que han accedit al Principat durant l’onzè mes de l’any, segons el departament d’Estadística, han estat la meitat respecte del mateix període del 2019.

Segons les dades d’Estadística, el mes de novembre del 2020 han entrat al país 22.569 persones, amb una variació negativa del -95,8% del nombre de visitants respecte al mes de novembre de l’any passat. El nombre d’excursionistes ha estat de 13.910 amb una variació negativa del -96,2%, respecte al mes de novembre de l’any passat. Quant al nombre de turistes ha estat de 8.659 amb una variació negativa del -94,8% respecte al mes de novembre de l’any passat.

Per país de residència, els visitants francesos presenten una variació negativa d’un -97,3%, seguits pels visitants d’altres procedències i els espanyols que presenten una disminució d’un -97,2% i d’un -94,7%, respectivament. En els darrers dotze mesos, els visitants han davallat un -29,4%: els turistes un -29,7% i els excursionistes un -29,1%.

Comentaris

Trending