La posada en marxa del doble carril evita les retencions al centre de Sant Julià

Mobilitat ha decidit activar-lo aquest dimarts davant l'augment de l'entrada de vehicles de visitants i per donar fluïdesa al trànsit

Comentaris

Inici del doble carril en una imatge d'aquest dimarts al matí.
Inici del doble carril en una imatge d'aquest dimarts al matí. BRU NOYA

La posada en marxa aquest dimarts del doble carril en sentit nord l centre de Sant Julià de Lòria ha donat fluïdesa al trànsit, que era l'objectiu de Mobilitat així com el d'evitar les retencions al centre de la parròquia laurediana. La seva activació ha tingut lloc veient l'augment de l'entrada de vehicles de visitants i en previsió d'una alta afluència durant els pròxims dies.

Tot i la circulació densa, el trànsit al seu pas per l'avinguda Francesc Cairat no ha presentat cap complicació aquest dimarts al matí i els vehicles han creuat el centre de Sant  Julià sense haver d'aturar-se. El dispositiu es va posar en marxa en una prova pilot el 15 de maig i només els dissabtes o en altres dates assenyalades com Setmana Santa, Nadal o altres dates festives.

El doble carril de pujada amb cons comença a l’encreuament entre el carrer Isidre Valls i arriba a la plaça Laurèdia. Allà, els agents de circulació distribuixen els cotxes que vagin en sentit nord entre el túnel de la Tàpia i l'avinguda Rocafort, l’antiga via pel centre de la vila.

El dispositiu està en funcionament normalment entre les vuit del matí i les dues de la tarda. Durant aquest lapse de temps, els vehicles en sentit sud que vulguin accedir al carrer Isidre Valls hauran de desviar-se fins a la rotonda de Fontaneda per realitzar el gir. Els vehicles que van en sentit sud només disposen d'un carril entre la plaça Laurèdia i el carrer Isidre Valls.

 

Comentaris (3)

Trending