La policia reclama prop de 19.000 euros en multes per excés de velocitat

Els comuns d’Andorra la Vella i de Sant Julià també han publicat avisos al BOPA per cercar infractors de la normativa d’estacionament de les dues parròquies

Dos operaris col·loquen un rètol avisant de la presència d'un radar.
Dos operaris col·loquen un rètol avisant de la presència d'un radar.

La policia ha reclamat prop de 19.000 euros en multes de trànsit. Ho ha fet a través d’un avís publicat aquest dimecres al BOPA, amb un llistat de 177 sancions a persones, físiques o jurídiques, a qui no s’hauria pogut localitzar. És al mateixa fórmula que han utilitzat els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià. En aquest cas per multes d’estacionament.

El cos d’ordre ha publicat l’avís, tot indicant que no ha estat possible “procedir a la notificació personal”. En aquest cas, són multes després de constatar infraccions per excés de velocitat. En total, són 177 sancions, per un global de 18.680,10 euros. Els imports oscil·len entre els 24 i els 200 euros.

Als sancionats se’ls dona ara un termini de vuit dies per presentar-se al despatx del cos i que es faci la notificació en persona. A partir d’aquest dia, es considerà que s’ha avisat ja de forma correcta.

La tècnica emprada per intentar localitzar aquests infractors és la mateixa que han fet servir els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià. Totes dues corporacions han publicat avisos similars al BOPA per trobar persones que tenen multes pendents per infringir les normes d’estacionament, principalment per impagament de les tarifes de la zona blava o verda.

En el cas del comú de la capital, es reclama una quantitat total de 5.871 euros a 226 persones. Pel que fa a l’avís lauredià, afecta 239 infractors, amb un import global de 4.836,8 euros.

Comentaris (1)

Trending