Nova jornada amb complicacions a la xarxa viària per la gran afluència de visitants

Al vespre, els principals problemes s’estan registrant per travessar la Massana i per sortir del país en direcció a Catalunya

Comentaris

Retenció davant l'Epizem.
Retenció davant l'Epizem.

L’elevada afluència de visitants que està registrant aquests dies el Principat es nota, i força. Especialment a la xarxa viària. Novament, ha estat una jornada de força complicacions circulatòries, tant a l’hora de sortir cap a l’exterior, especialment en direcció a Espanya, com per circular internament, amb la travessa de la Massana com a punt crític. A la zona central, ha estat habitual veure el cartell de ‘complet’ a molts aparcaments comunals.

Al vespre, les principals complicacions s’estan donant a la general 1, de sortida cap a la frontera del riu Runer. La cua, compacta, arriba fins al centre comercial Epizen. També hi ha força retenció des de primera hora de la tarda a la vall del Nord. Ha tocat tenir molta paciència per passar per la Massana i, en algun moment, el trànsit lent arribava ben bé fins a la rotonda d’Erts.

Al matí, les complicacions s’havien viscut principalment a les fronteres. El trànsit ha estat dens per entrar des de Catalunya i, també, des de França. I aquesta afluència de vehicles s’ha acabat traslladant al centre del país. Al llarg de la jornada, s’ha pogut veure com molts aparcaments comunals mostraven el cartell de ‘complet’. I en alguns casos, els cotxes que esperaven torn per poder accedir, provocaven problemes de circulació pels carrers adjacents.

WhatsApp Image 2022 12 28 at 18.31.11
Cues fins a Erts.

Comentaris (3)

Trending