Nous aparells per controlar l’excés de velocitat als túnels

Des de Mobilitat es posa en relleu que circular per sobre del límit permès és una de les causes principals dels accidents amb víctimes

Un dels nous aparells per controlar l'excés de velocitat.
Un dels nous aparells per controlar l'excés de velocitat. Mobilitat

L’excés de velocitat continua sent una de les principals causes dels accidents de trànsit que tenen lloc a la xarxa viària del país. I, per tant, una de les principals preocupacions tant del servei de policia com de l’agència de Mobilitat, que tenen com a gran objectiu evitar aquestes situacions. Per fer-ho, han començat a provar nous sistemes de control, especialment als túnels.

Així s’ha explicat a les xarxes socials de l’agència. “Provem nous sistemes de radars de velocitat a l’interior dels túnels”, ha indicat, tot posant en relleu que circular massa ràpid “és un dels principals factors dels accidents de trànsit amb víctimes”.

Els aparells s’estan provant principalment als túnels, espais on el risc en cas de sinistre és encara més elevat. Principalment al de la Tàpia, a Sant Julià, i al del Pont Pla, entre Andorra la Vella i la Massana, que són els que més volum de circulació registren.

Un dels nous aparells.
Un dels nous aparells per controlar l'excés de velocitat.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending