Un nou accident fa créixer la preocupació dels veïns de l’entorn de l’espai Columba

Denuncien que el sinistre d’aquest migdia, amb només danys materials, és només el darrer d’una llarga llista que s’ha produït a una cruïlla on hi ha un problema important de seguretat

Comentaris

El cotxe accidentat.
El cotxe accidentat.

La història s’ha tornat a repetir. Aquest migdia s’ha registrat un nou accident de trànsit, afortunadament només amb danys materials al costat de l’Espai Columba, a Santa Coloma. Es tracta d’un punt que, segons els veïns, és conflictiu amb diversos incidents els darrers mesos. Per això, es demana alguna mesura que doti de més seguretat a la zona.

En aquest cas, en el sinistre s’ha vist implicat un únic turisme, que ha acabat topant contra mobiliari urbà. Més enllà dels danys materials, el que sí que ha generat el succés és encara més preocupació entre els residents de la zona, que fa temps que denuncien que caldria alguna actuació per fer més segura aquesta cruïlla.

En concret, és l’encreuament entre els vehicles que arriben via Avinguda d’Enclar i els que venen del vial de la caserna de bombers. Els veïns apunten que hi ha una obligació de cedir el pas que molts vehicles no respecten. I això acaba generant els accidents. En aquest cas, tot indicaria que el cotxe implicat ha hagut d’esquivar un altre que no havia respectat la prioritat i ha acabat topant contra un dels costats de la via.

Es lamenta especialment la sensació que, malgrat els nombrosos incidents, encara no s’ha fet res. S’entén que tot just caldria o bé unes bandes sonores o aixecar el pas de vianants per reduir de forma significativa el risc. I es demanen si “s’està esperant que un cotxe es carregui una persona” per actuar.

WhatsApp Image 2022 02 16 at 13.06.42

Comentaris

Trending