La nevada provoca entrebancs en el funcionament dels autobusos

Les línies L5 i L4 de COOPALSA, que donen servei a Arinsal i al Pas de la Casa s’han vist afectades per les condicions meteorològiques i de les carreteres

Comentaris

Dos autobusos a l'avinguda Tarragona.
Dos autobusos a l'avinguda Tarragona. Toni Solanelles

La meteorologia adversa d’aquest diumenge ha generat alguns entrebancs en el normal funcionament del transport regular de viatgers. Especialment, s’han vist afectades les línies L5 i L4 de COOPALSA, encarregades de donar servei a les localitats d’Arinsal i del Pas de la Casa. Principalment, s’ha tractat de retards causats per les condicions de les carreteres i les retencions de vehicles.

En el cas de l’L4, que fa el recorregut Andorra – Soldeu – Pas de la Casa, els retards han començar a mig matí a l’alçada de Soldeu a conseqüència de les nevades i les afectacions al trànsit. Per tal de pal·liar els efectes, des de COOPALSA s’han intercalat les sortides previstes per garantir el servei i evitar que tots els vehicles que donaven cobertura a la zona quedessin bloquejats en un dels sentits de la marxa.

D’altra banda, dos autobusos de servei discrecional, aliens a COOPALSA, han quedat bloquejats a primera hora de la tarda per la neu a Arinsal, fet que ha provocat un tall en la circulació que ha afectat els viatgers de la línia L5. Per evitar que es quedessin retinguts a la població, s’han destinat dos vehicles d’enllaç entre Arinsal i la Massana, i un altre entre la Massana i Andorra la Vella, per mirar d’agilitzar el trajecte.

Davant la previsió de mal temps per demà dilluns, l’empresa assegura que estarà vigilant per garantir que el servei es pugui desenvolupar amb la major normalitat possible, i per evitar que els autobusos es quedin encallats a la carretera.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending