Mobilitat posa en marxa un dispositiu especial en previsió de la sortida de 8.000 vehicles

L'operació vacances mou 250 persones i també hi haurà molta circulació a l'interior del país per diversos esdeveniments

Comentaris

Retencions de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una imatge d'arxiu.
Retencions de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una imatge d'arxiu. ALTAVEU

Mobilitat posa en marxa aquest cap de setmana un dispositiu especial preveient la sortida de 8.000 vehicles i l'entrada d'uns 14.000 en l'inici de l'operació vacances. La previsió de més trànsit de sortida se situa a partir de les quatre de la tarda d'aquest divendres ja que coincideixen cap de setmana i vacances. Es destinen 250 persones a l'operatiu.

A banda de les afectacions que hi pugui haver a les fronteres hi ha diversos factors que poden condicionar el trànsit a nivell intern com la celebració de proves de l'Ironman i la Pirineus Cup, o els primers espectacles del Cirque du Soleil a Andorra la Vella. Es preveu entrada de vehicles per les duies fronteres dissabte i diumenge al matí i fins el migdia,  tenint en compte que és l'inici de les vacances d'estiu. Des del departament de Mobilitat es recomana seguir l'evoliució del trànsit a través de les xarxes socials. Així mateix, hi ha un contacte constant amb els cossos de seguretat de les zones de França i Espanya més pròximes al Principat.

Per altra banda, el departament també ha compartit a xarxes un vídeo per conscienciar la gent que marxa del país de la necessitat de ser prudent a la carretera. Especialment es posa en relleu la importància de respectar els límits de velocitat i el risc que comporta circular massa de pressa.

Comentaris

Trending