Cues des de la frontera fins a la rotonda de Fontaneda per por a l’episodi de neu

Des de poc després del migdia, la sortida de vehicles pel riu Runer és constant amb retencions que han agafat de sorpresa els gestors de la Mobilitat i que arriben a ser de tres quilòmetres

Comentaris

Una imatge de la retenció a la sortida de Sant Julià en direcció cap a la frontera.
Una imatge de la retenció a la sortida de Sant Julià en direcció cap a la frontera. B. N.

El temor de veure’s ‘enxampat’ per l’episodi de neu que més aviat que tard hauria d’aterrar al Principat ha accelerat la marxa de centenars de visitants. I això està causant llargues retencions per sortir del país per la frontera del riu Runer, pel cantó hispanoandorrà. Fins a la rotonda de Fontaneda arriba l’acumulació de vehicles durant bona part d’aquesta tarda.

El cap de setmana ha estat notable quant a afluència de visitants, i a la que aquests han sabut de les prealertes i, sobretot, han vist que la meteorologia ha començat a canviar, han adoptat la decisió de tornar més aviat del previst als seus destins d’origen. Pel tomb de les 2 de la tarda, i puntualment en alguns moments, el trànsit lent ha estat arribant pràcticament fins al River.

Després de la teòrica hora de dinar, però, les retencions s’han incrementat. I si bé de moment s’arriba bé fins al nucli urbà de Sant Julià, a la que se’n surt comencen els problemes. I fa molta estona que el final de la cua està situada entre el Sant Eloi la rotonda de Fontaneda. Des de Mobilitat han reconegut no esperar tanta acumulació de vehicles, però també han reconegut que l’amenaça de les nevades ha portat els visitants a sortir abans del que sol ser habitual i de forma molt seguida.

Comentaris (5)

Trending