Les línies de bus modifiquen aquest dimarts els horaris

El Bus Exprés entre Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany tindrà durant algunes parts del dia una freqüència de pas d'un quart de'hora

Un bus de la L1 a Prat de la Creu.
Un bus de la L1 a Prat de la Creu. bus.ad

La línies de bus tindran nous horaris a partir del dimarts 2 de juny. El Govern va decidir, en el seu moment, una una reducció del servei de les línies de transport nacional.per la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. El desconfinament ha anat modificant de manera progressiva aquests horaris. Dilluns, que és festiu, ja poden obrir totes les activitats econòmiques com botigues, bars, restaurants, gimnasos i altres negocis que actualment es troben tancats o tenen permesa l’obertura amb restriccions.

 

Amb els nous horaris, el Bus Exprés (Sant Julià de Lòria-Escaldes-Engordany) farà la primera sortida de les dues parròquies a les 6:30 h i la darrera a les 21:30 amb una freqüència de pas de cada quart hora i en alguns moments de mitja hora. La L1 que enllaça les dues mateixes parròquies passarà també cada mitja hora amb la primera sortida a les 6.45 h (Sant Julià de Lòria) i 7:30 h (Escaldes-Engordany, encara que hi ha un primer viatge a les 6:30 h) i la darrera a les 21:45 h i 22:30 h respectivament.

La L2 d'Andorra la Vella a Encamp circularà cada mitja hora els dies feiners. La primera sortida d'Encamp serà a les 6:30 h i d'Andorra la Vella a les 7:05 h.  La L5 (La Massana-Arinsal) tindrà una freqüència de cada hora mentre que la L6 (Andorra la Vella-Ordino) circularà els dies feiners cada mitja hora.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending