La línia de l'Ospitalet es queda aquest estiu sense trens

Les obres obliguen a suspendre el servei entre el pròxim dilluns i el 30 d'agost, i es farà amb autocar entre Tolosa i la Tor de Querol

Estació d'Andorra-l'Ospitalet.
Estació d'Andorra-l'Ospitalet. ARXIU

La línia de tren que uneix l'Ospitalet, l'estació més pròxima a Andorra, amb Tolosa i la Tour de Querol es tancarà entre el pròxim dilluns i el 30 d'agost per obres. El servei es farà amb autocar. El cost dels treballs és de 36 milions d'euros i inclou el manteniment de la catenària i la construcció de dues subestacions elèctriques i la modernització dels passos a nivell.

Actualment hi ha només quatre trens en els dos sentits. El mal estat de les instal·lacions ha provocat en repetides ocasions les queixes dels veïns de la zona. Tot i l'anunci de l'inici d'unes obres necessàries i la possibilitat de fer el trajecte amb bus, els usuaris recorden el recorregut Foix-Tolosa és de 1:10 h en tren. En bus es triga entre 1:45 h i  2:25. Els sindicats de treballadors ferroviaris argumenten que els treballs es faran de nit i que durant el dia es podria permetre la circulació de trens que consideren "fonamental" en aquests mesos de turisme.

Etiquetes

Comentaris

Trending