La línia L3 de bus entre la capital i Soldeu quedarà desactivada dilluns vinent

La freqüència es va recuperar a mitjans del passat novembre degut a l'arribada massiva de temporers que buscaven feina a pistes i que havien provocat que alguns usuaris es quedessin a terra

Un autobús que cobreix la línia L3
Un autobús que cobreix la línia L3 Bus.ad

La finalització de la temporada d’hivern en la majoria de sectors de Grandvalira aquest cap de setmana fa que s’hagi pres la decisió de desactivar la línia L3 de bus que unia Andorra la Vella i Soldeu. Aquesta es va recuperar a mitjans del passat novembre davant l’allau de temporers en recerca de feina i també per la gratuïtat del transport públic per als residents.

A partir del proper dilluns 10 d’abril, la línia de bus L3, que opera Coopalsa, deixarà de funcionar amb motiu de la finalització de la temporada d’hivern, tenint en compte que els dominis esquiables de Soldeu-El Tarter tanquen les portes.

Govern va recuperar aquesta freqüència, que en la concessió actual s’havia eliminat perquè estava infrautilitzada, a mitjans del passat novembre degut als problemes provocats per l’arribada massiva de temporers argentins que venien a buscar un contracte de feina i també per l’abonament gratuït per als residents.

Des de la companyia s’assenyala que per viatjar entre les poblacions situades entre Encamp i el Pas de la Casa es podrà utilitzar la línia L4 que uneix la capital amb el poble encampadà.

Comentaris (1)

Trending