La jornada caòtica de trànsit culmina amb cues de sortida des de la frontera i fins a Sant Julià

Les complicacions han començat al matí en sentit sud i al centre del país i han augmentat a la tarda amb la baixada de pistes

Comentaris

Retencions a la zona de la Portalada.
Retencions a la zona de la Portalada.

Jornada molt complicada de trànsit, pel matí i encara més a la tarda. El punt àlgid de les retencions ha arribat a les set de la tarda d'aquest divendres amb cua des de la frontera i fins al centre de Sant Julià de Lòria. L'inici del cap de setmana que coincideix amb el darrers dies de l'any ha generat molta circulació.

Aquest divendres al matí els problemes s'han concentrat al centre del país i a l'avinguda Tarragona. En sentit sud, la circulació ha estat molt intensa a partir del vial del Pobladó. El fet que hi hagués només un carril en sentit sud a l'avinguda Francesc Cairat ha provocat un embús considerable que a la una del migdia arribada a la Margineda amb cotxes aturats a l'interior del túnel de la Tàpia però també a l'avinguda Rocafort.

A la tarda, la baixada de pistes i la sortida del país han tornat a formar retencions. A partir de les cinc ja superaven els tres quilòmetres i poc a poc ha anat augmentant la cua. També hi ha hagut trànsit dens d'entrada a Encamp i Canillo en sentit sud i a la CG4 d'entrada a la Massana també en sentit sud.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending