L’increment de visitants al país es deixa notar amb retencions de sortida

L’arribada de més vehicles el cap de setmana respecte de setmanes anteriors i els controls policials espanyols a la frontera alenteixen la circulació a proximitat del riu Runer

Les retencions de sortida estan sent evidents aquest diumenge tarda.
Les retencions de sortida estan sent evidents aquest diumenge tarda. mobilitat

L’increment de visitants i fins i tot de turistes procedents de l’Estat espanyol i especialment de Catalunya s’ha deixat notar aquest cap de setmana. I s’està fent més evident per les cues que hi ha de sortida del Principat. Les retencions s’allarguen fins molt més enllà de la rotonda de la depuradora.

De fet, fins i tot Mobilitat hauria insinuat la possibilitat de poder obrir dos carrils de sortida i alleugerir la situació. De moment, aquest pas no s’ha donat però les fonts consultades no el descarten del tot. I és que més enllà del major nombre de vehicles procedents d’Espanya que durant tot el cap de setmana han entrat al Principat, també es dóna el fet que els agents de policia fronterera estan fent controls que contribueixen, entre una cosa i l’altra, a alentir la circulació i, en conseqüència, a formar cues de sortida, que tot i no ser d’excessiva importància, feia temps que no es produïen.

Comentaris

Trending