Una grua de grans dimensions dificulta l’accés de la vall d’Orient cap al centre del país

El comboi, ara estacionat a la rotonda de sortida d’Escaldes en direcció a Encamp, va participar aquest dimecres en uns treballs a l’Aldosa de Canillo mantenint aturada la circulació durant molts minuts

G

G. P. / T. S.

Comentaris

Cua de baixada des d'Encamp.
Cua de baixada des d'Encamp.

La presència d’un camió grua de grans dimensions i els vehicles que fan suport a la caravana tècnica està dificultant enormement el descens dels ciutadans que, en cotxe, baixen de les parròquies de la vall d’Orient cap al centre del país. La circulació és enormement lenta des de la sortida d’Escaldes i fins a Encamp.

El comboi de vehicles tècnics està aquest dijous al matí estacionada a la rotonda que hi ha a la sortida d’Escaldes, justament, cap a la parròquia encampadana, poc abans d’arribar a la centra de FEDA. Aquesta grua amb grans contrapesos i altres elements mecànics va participar aquest dimecres en uns treballs que es van fer a l’Aldosa de Canillo, amb la col·locació d’unes bigues de grans dimensions aparentment per a la realització d’un pont o similar.

WhatsApp Image 2023 06 01 at 09.23.17
La grua i un cotxe de policia que l'escorta.

Ja aquest dimecres hi va haver moltes estones de trànsit totalment aturat justament en motiu de realitzar-se els esmentats treballs. Aquesta situació va comportar queixes de molts conductors igual que ho està fent aquest matí. La caravana va arribar dimarts a la nit i en ser llavors moment de baixa incidència de circulació pràcticament no es va notar. Però tant aquest dimecres com aquest dijous sí que es deixa sentir.

Els responsables de Mobilitat recomanen anar cap al túnel dels Dos Valires i donar el tomb per la zona de la Massana per tal de poder arribar amb més celeritat fins al centre del país i evitar la retenció que està causant la presència de la grua.

Comentaris (3)

Trending