Govern adjudica el control de la xarxa viària per 5.600 euros diaris

L’empresa AERCO es farà càrrec durant quatre anys del Centre Nacional del Trànsit, els túnels i altres sistemes de gestió intel·ligents

Comentaris

Les càmeres es controlen des del centre nacional del trànsit.
Les càmeres es controlen des del centre nacional del trànsit. SFGA

El Govern ha adjudicat la gestió i el manteniment del Centre Nacional del Trànsit (Cenatra), els túnels i altres sistemes de gestió intel·ligent de la xarxa viària. Qui s’encarregarà, durant quatre anys, serà l’empresa AERCO, i ho farà per més de 5.600 euros diaris. Els serveis començaran a partir de l’1 de març de 2023.

L’adjudicació del control de la xarxa viària del país ha recaigut en l’empresa AERCO per un import de 2.058.838,34 euros a l’any. Concretament, es tradueix en 5.640,65 euros diaris. El contracte serà de quatre anys ampliable fins a un màxim de sis, és a dir, fins el 2029. Com ja s’ha dit, començaran a treballar a partir de l’1 de març del 2023 al Cenatra.

El Centre ha sigut el centre neuràlgic de la gestió, la informació i el control del trànsit que discorre diàriament per la xarxa de carreteres i carrers, i l'òrgan coordinador dels diferents agents de la mobilitat. Una de les funcions que té encomanades, és la de vetllar pel bon funcionament, així com de la seguretat de totes les infraestructures intel·ligents de trànsit que estan integrades a ell: túnels, cruïlles semafòriques, càmeres de trànsit, panells informatius de trànsit, carrils de circulació variables, etc.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending