Retencions al centre de Sant Julià de Lòria en sentit nord

A les 11 h les cues es concentraven a l’N145 d’accés al Principat, però amb l’obertura del segon carril a la Duana han anat pujant fins a la parròquia

Comentaris

Cua de cotxes a l'entrada sud de Sant Julià de Lòria.
Cua de cotxes a l'entrada sud de Sant Julià de Lòria.

Les retencions per accedir al Principat han començat aquest matí, al volt de les 11 h. Amb l’obertura del segon carril de la Duana, la pressió a l’N145 sembla que s’ha alleugerat, alliberant els més de quatre quilòmetres que es concentraven. Però, ara es concentren els vehicles al centre de Sant Julià de Lòria en sentit nord, on el trànsit és força complicat des d’aquest migdia.

Aquest matí, a les 11 h, han començat a formar-se retencions a l’N145, la carretera que uneix els dos països. Han arribat a ser de fins a quatre quilòmetres, que ara es troben concentrats al centre de Sant Julià de Lòria. Tot i que s’ha detectat una bona afluència de vehicles andorrans, uns 539 abans de les 12 h, gran part d’ells són de matrícula espanyola. Des del departament de Mobilitat expliquen que ahir també es va enregistrar una bona entrada de turistes i que avui es mantindria amb més de 2.000 vehicles al llarg del matí.

Comentaris

Trending