El final del llarg cap de setmana genera una llarguíssima cua d’entrada al país

Des de fa més d’una hora hi ha diversos quilòmetres de retenció, amb moments de total aturada, a l’N-145 en direcció a Andorra, pràcticament fins la rotonda de sortida de la Seu

Retenció en direcció a Andorra aquest vespre, a l'N-145.
Retenció en direcció a Andorra aquest vespre, a l'N-145.

El final del llarg cap de setmana s’està deixant notar a la carretera. A última hora d’aquesta tarda, desenes de vehicles que especialment divendres van deixar el Principat, tornen cap al país i això està repercutint en el trànsit que hi ha a la carretera N-145, que hores d’ara va molt plena de vehicles i fins que no s’agafa el doble carril ja d’arribada al punt duaner cal fer força estona de paciència.

Les retencions, que en alguns moments són totals, amb vehicles aturats només en el sentit de pujada, és a dir, en direcció cap a Andorra, van més enllà del túnel del Bordar, arribant pràcticament fins a la rotonda de seortida de la Seu. Ja divendres des de primera hora de la tarda hi va haver congestió de sortida del país i, ara, la situació ha revertit. Però el col·lapse ve a ser el mateix. De fet, és molt major el d’ara que el que hi ha hagut en qualsevol moment del cap de setmana i hores prèvies per sortir del Principat.

Comentaris (4)

Trending