Estupefacció en veure un ciclista a l’accés sud de la Massana circulant agafat a un camió

Durant uns metres, entre la rotonda d’Anyós i l’inici del doble carril posterior de la CG-3, el corredor, acompanyat d’un altre, ha anat subjectat al vehicle

Comentaris

https://www.youtube.com/embed/_m0EmAnOUpk

Els conductors que aquesta tarda circulaven per la carretera general CG-3, a l’altura aproximada de la rotonda d’Anyós, han vist estupefactes com un ciclista circulava agafat com aquell no vol la cosa al camió que en aquell moment accedia a la Massana. Durant uns metres, entre l’esmentat punt rodó i l’inici del doble carril posterior, el corredor ha estat subjectat al vehicle, amb el perill que això suposa per al propi ciclista i, eventualment, per als altres ocupants de la via.

A més a més, i quan ha decidit deixar-se anar de l’agafador, el ciclista, que circulava en paral·lel amb un company, ha acabat avançant, l’un i l’altre, tots dos, al camió per la dreta, entre el mateix carril i un petit espai que quedava fins a la barana protectora dels vianants. Alguns dels altres conductors no s’han pogut estar de retreure la perillosa maniobra que havia protagonitzat el ciclista.

Comentaris (5)

Trending