Es restableix el trànsit a la zona més afectada per la ventada de la nit de diumenge a dilluns

Ja es pot circular per la CS-101 entre la urbanització la Plana i el Comella Parc després que s'hagin fet els treballs de neteja

La CS 101 a la Plana.
La CS 101 a la Plana. Altaveu

Aquest divendres a la tarda s'ha tornat a obrir al trànsit la CS-101 entre la urbanització la Plana i el Comella Parc. Aquesta va ser la zona més castigada per la tempesta i les fortes ràfegues de vent de la nit de diumenge a dilluns. S'ha pogut complir la previsió que va fer el mateix dilluns el ministre de Territori ii Habitatge, Víctor Filloy.

Els treballs s'ha dut a terme en una zona sense habitatges i han consistit en retirar la terra i la vegetació de la calçada però també del voral en previsió d'un nou episodi de tempestes. En alguns indrets també s'han retirat arbres. Paral·lelament s'ha dut a terme una inspecció de la zona boscosa als dos costats de la carretera per assenyalar els llocs on hi pot haver risc de despreniments.

La tempesta de la nit de diumenge a dilluns va ser d'una especial violència i els efectius del COEX van haver d'intervenir a Bixessari, a Fontaneda, a diferents carrers d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria.amb moltes afectacions en el mobiliari urbà. Els bomber van haver de fer 38 serveis, 34 d'ells a la parròquia d'Andorra la Vella.

Comentaris

Trending