Enric Tarrado, nou president de l’Automòbil Club

La llista que encapçala, que barreja persones de l’anterior junta i noves incorporacions, és l’única que s’ha presentat a unes eleccions que queden desconvocades

Comentaris

Sasplugas rep la candidatura liderada per Enric Tarrado.
Sasplugas rep la candidatura liderada per Enric Tarrado. ACA

Enric Tarrado serà el nou president de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). La llista liderada per l’exconseller general és l’única que s’ha presentat un cop esgotat el termini de presentació de candidatures. Per tant, les eleccions previstes per al dijous 25 de març queden desconvocades.

Tarrado ha fet efectiva la seva candidatura davant el secretari general de l’ACA, Antoni Sasplugues. Encapçala una junta continuista amb membres de l’etapa Pujal i cares noves. La candidatura està integrada per Patrick Pérez, Jordi Alcobé, i Denis Marot, que segueixen de la directiva anterior. S’incorporen Montserrat Capdevila, Antoni Santacreu, Josep Maria Altimir, Ventura Espot i Josep Maria Arnabat.

“Som socis amb ganes de treballar per als socis i tots compartim la il·lusió d'aportar el millor de la nostra experiència i el nostre temps al club”, ha afirmat Tarrado, que ha deixat clar que estan “convençuts de la missió i valors de l'ACA”. Per això, “assumim la responsabilitat que suposa liderar una entitat amb més de 10.000 socis i més de seixanta anys d'història”.

El futur nou president de l’entitat ha explicat que “hem treballat en una candidatura que  és representativa de diferents àmbits del país, està integrada per referents del món de l'empresa, de l'esport i de la gestió empresarial i amb inquietuds per la  millora de mobilitat de les persones a Andorra”.

Seguit el que marquen els estatuts del Club, no se celebraran les eleccions previstes i a la junta de Tarrado sols li cal el tràmit de l’Assemblea General Ordinària del proper dijous 25 per iniciar el seu mandat al capdavant de la històrica entitat. Aquest acte es farà amb un aforament limitat de noranta persones.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending