Diversos túnels tallats durant la setmana per treballs de neteja del Coex

Mobilitat ha alertat de tancaments puntuals, entre dilluns i dijous, a la Massana, Arinsal, Sant Julià, Escaldes i Encamp

Dos dels túnels que es tallaran aquesta setmana
Dos dels túnels que es tallaran aquesta setmana

El servei de mobilitat ha informat, mitjançant les seves xarxes socials, que aquesta setmana hi haurà diversos túnels tallats deguts als treballs de neteja que realitzarà el Coex. Concretament, entre dilluns i dijous hi haurà tancaments a la Massana, Arinsal, Sant Julià, Escaldes i Encamp.

Dilluns serà el dia que més talls hi haurà, havent-hi fins a tres túnels tancats. En primer lloc, tant el de Sant Antoni, com el sentit nord del de la Pedrera, romandran sense circulació des de les 9:30 h fins a les 12:30 h i de les 14:30 h a les 16:30 h, i únicament podran transitar autobusos. L’alternativa per a ambdós serà el de les Dos Valires. D’altra banda, el tub sud de les Dos Valires es tancarà de les 21:00 h a les 6:00 h, i l’alternativa serà el Pont Pla o l’avinguda Fiter i Rossell.

Dimarts es tallarà, en primer lloc, el túnel de Ràdio Andorra en sentit sud de les 9:30 h a les 12:30 h i de les 14:30 h a les 16:30 h, i en sentit nord la circulació es veurà reduïda a un carril. L’alternativa serà l’antiga CG2. En canvi, el túnel d’Arinsal patirà afectacions en un sol carril de les 9:30 h a les 12:30 h i de les 14:30 h a les 16:30 h.

A la nit del dimecres es tallarà, des de les 21:00 h a les 6:00 h del matí següent el túnel del Pont Plà, i mobilitat recomana circular pel de les Dos Valires o l’avinguda Fiter i Rossell. Per últim, es restringirà el pas pel túnel de la Tàpia de les 21:00 h del dijous fins a les 6:00 h de divendres, i l’alternativa proposada és l’avinguda Rocafort.

 

Comentaris (1)

Trending