El CRES farà una enquesta per identificar els reptes per assolir una mobilitat sostenible

L’enquesta es farà a més de 400 persones al llarg del juliol i vol saber quines són, a l’entendre de la ciutadania, les mesures a prioritzar

Cues de cotxes a prop de la frontera.
Cues de cotxes a prop de la frontera.

El Centre de Recerca Sociològica (CRES) farà una enquesta amb l’objectiu d’identificar els principals reptes per assolir una mobilitat sostenible al Principat així com les principals mesures que cal prioritzar d’acord a l’opinió de la ciutadania. El sondeig preveu ser ambiciós. Així, es calcula que es demanarà l’opinió a més de 400 persones.

Aquest és l’acord assolit en la subcomissió permanent de treball tècnic en el marc de la mobilitat. En la reunió, que ha estat presidida pel secretari d’Estat de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, i ha comptat amb la participació telemàtica de quinze membres, s’ha pogut tancar quin serà el contingut de l’enquesta, que serà impulsada durant aquest mes des del CRES. Es preveu recollir l’opinió de més de 400 persones per obtenir uns resultats representatius del conjunt de la població major d’edat.

Durant el mes de juliol, hi haurà una nova trobada de l’òrgan per valorar els resultats i incloure els elements necessaris a l’Estratègia nacional de mobilitat sostenible. En la reunió, també s’ha analitzat l’aprovació del nou Codi de Circulació així com el desplegament reglamentari que s’ha de tirar endavant per preparar la seva entrada en vigor, al setembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending