La ‘conducció temerària’ entre Soldeu i Ransol d’una ‘pick up borratxa’

(AMB VÍDEO) Altres usuaris de la via denuncien permeten la difusió d’una gravació els perills que eventualment poden aparèixer per les carreteres probablement associats al consum excessiu d’alcohol

Comentaris

El vehicle en un dels moments que envaeix el carril contrari.
El vehicle en un dels moments que envaeix el carril contrari.

Una ‘pick up’ fent ziga-zagues a tort i a dret, més o menys, entre Soldeu i Ransol. Les imatges són de fa ben pocs dies i no consta -o almenys no ha transcendit- que hi hagués ni el control del conductor ni que, sortosament, el vehicle en qüestió causes cap accident. Però el podria haver causat i de quina manera. Perquè l’automòbil tot sovint durant el trajecte va d’una banda de la carretera tot descontrolat. Intentant evitar al màxim envair el carril contrari, això sí. Però esdevenint un perill total.

Altres usuaris de la xarxa viària que han tingut accés a la gravació, de fa ben pocs dies, han decidit permetre la difusió de les imatges per conscienciar la ciutadania d’allò que no ha de ser. Per advertir que cal ser molt prudent davant segons quines situacions. De fet, aquells que fan la gravació es mantenen sempre a una certa distància del vehicle de les esses i en cap cas intenten procedir a avançar la furgoneta malgrat que de ganes, al conductor que prossegueix la ‘pick up’ no n’hi faltaven.

El conductor del vehicle ‘temerari’ hauria estat fent copes o el que fos en un local de Soldeu. I després hauria iniciat el descens cap a la ‘base’, per dir-ho així. Un espai a Ransol on vehicles iguals o similars al que es veu a les imatges estan estacionats. I és que el vehicle en qüestió, amb plaques de matrícula espanyoles, formaria part d’una empresa que es dedica a fer una actuació elèctrica de consideració a la zona de Canillo. I el conductor del vehicle, l’home de les ziga-zagues seria un operari de dita companyia.

Comentaris (5)

Trending