El col·legi Sant Ermengol estrena aparcament de bicicletes en col·laboració amb el comú

Situat uns metres abans de l’aparcament, permetrà que els alumnes i el personal puguin acudir prescindint dels seus vehicles

La senyal de l'aparcament de bicicletes al Sant Ermengol.
La senyal de l'aparcament de bicicletes al Sant Ermengol. Col·legi Sant Ermengol

A partir del pròxim dilluns, el col·legi Sant Ermengol d’Andorra la Vella estrenarà un nou aparcament de bicicletes. La iniciativa s’ha dut a terme en col·laboració amb el comú i s’ha col·locat uns metres abans de l’aparcament. D’aquesta manera, permetrà que els alumnes i el personal puguin acudir prescindint dels vehicles i estacionar les bicis de forma correcta.

A través de les xarxes socials, l’escola ha anunciat que el nou punt d’estacionament de bicicletes estarà actiu a partir del proper dilluns, 9 de gener. Es tracta d’un aparcament, amb les instal·lacions de ferro per tal de posicionar les bicis i que quedin estables i ben col·locades. S’ha situat uns metres abans de l’entrada de l’aparcament del personal de l’escola.

D’aquesta manera, Sant Ermengol, que és considerada ‘Escola Verda’, assenyala que es tracta d’una petita acció en favor del medi ambient i de la mobilitat sostenible. Proporcionar aquesta comoditat s’espera que pugui facilitar el fet que els alumnes puguin acudir en bicicleta a l’escola i, al mateix temps, també el personal que hi treballa, prescindint dels seus vehicles. S’ha fet en col·laboració amb el comú, que fa temps que hi treballa per fomentar una mobilitat més sostenible i deixant enrere el cotxe.

Comentaris (1)

Trending