Cacen un Porsche andorrà circulant tres cops més ràpid del permès a la Provença

La policia nacional francesa va comissar d’immediat el carnet al conductor però no es va poder confiscar el vehicle perquè era de lloguer

Comentaris

Els agents fent els tràmits pertinents amb el conductor i el vehicle.
Els agents fent els tràmits pertinents amb el conductor i el vehicle. VAR-MATIN

Agents de la policia nacional francesa han caçat els darrers dies un Porsche 911 Carrera matriculat al Principat que circulava tres vegades més ràpid del permès en un tram urbà de l’RDN98, entre dues poblacions de la Provença. Els uniformats van comissar de seguida el carnet al conductor, que ja havia comès altres infraccions, però no va poder requisar el vehicle en tractar-se d’un automòbil de lloguer.

Els fets, segons descriu el portal informatiu francès Var-matin, van succeir dimecres i agents de la policia motoritzats van interceptar el vehicle a l’avinguda de la Universitat, un vial de naturalesa urbana entre les poblacions de La Valette-du-Var i La Garde. En aquell indret la velocitat màxima que hi és permesa és de 50 quilòmetres l’hora. El vehicle matriculat al Principat anava a 140.

Un company del conductor interceptat es va haver de posar al volant per poder continuar la ruta, ja que el cotxe, de lloguer, no va poder ser confiscat. Al conductor amb el permís retirat provisionalment, que ja se li havien tret sis punts en una ocasió prèvia, s’enfronta a una multa d’un màxim de 1.500 euros i a una suspensió del carnet de conduir de diversos mesos.

Comentaris (4)

Trending