L'anunci del confinament provoca cues quilomètriques per accedir a Andorra des de França

Des de primera hora del matí d'aquest dijous hi ha retencions a partir de Foix a la RN 20 amb conductors que aprofiten per anar a comprar

Cua aquest dijous a la RN20.
Cua aquest dijous a la RN20. MÉTÉO PYRÉNÉES

La RN 20 registra cues quilòmetriques des de Foix i en direcció Andorra que han arribat als 20 quilòmetres. L'anunci del president francès Emmanuel Macron d'un nou confinament a partir de divendres ha provocat aquest moviment per anar a fer les compres al Pas de la Casa. El confinament té una durada d'un mes i acabarà l'1 de desembre.

Els 70 quilòmetres que hi ha entre Foix i el Pas de la Casa s'han convertit en un autèntic calvari per als automobilistes. La cua s'inicia a la sortida d'aquesta població i arriba, en una primera retenció fins a Tarascó, abans d'una gran rotonda on de dos carrils de circulació es passa a un. També hi ha cua des d'Acs i fins a Mérens. A partir d'alla, el col·lapse és total per accedir al Pas de la Casa. Per fer el trajecte entre Tolosa i Mérens es triga unes dues hores i mitja.

La previsió és que les cues es repeteixin a partir del migdia però de sortida per la frontera francoandorrana del Baladrà. Aquestes retencions també es van fer a la primavera quan es va aixecar el confinament.

640x410 route andorre jeudi 29 octobre veille confinement
Retencions a la RN-20

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending