Mickey ja ‘shoppineja’ a la ‘mile’

Col·locades les primeres figures del ratolí més famós de Disney per a l’exposició a cel obert que dóna el tret de sortida a la unió comercial de Vivand, Meritxell i Fener

-
-
Mickey Mouse ja fa estada a Vivand. La primera de les figures que formaran part de l’exposició a l’aire lliure que a partir d’aquest dissabte dóna el tret de sortida a la unió comercial de les avingudes Meritxell, Carlemany sota la denominació de Vivand, i carrer Maria Pla i transversals coneguts com a Fener Bulevard ja habita a la part més baixa de Carlemany.

L’exposició forma part de l’acord que tenen Andorra Turisme i Disney, segons que va recordar dilluns el ministre de Turisme, Francesc Camp, durant l’anunci formal de la creació de l’associació que aglutina la majoria de comerciants dels tres eixos viaris. I que té com a reclam, com a eslògan, com a denominació de marca l’expressió anglesa ‘The Shopping Mile’, que vindria a ser quelcom així com la milla de les compres. El carrer de les compres, vaja.

L’acte oficial d’inauguració de l’exposició serà aquest dissabte a les 12 del migdia just a l’inici de l’avinguda Carlemany, a tocar el carrer Unió, just on s’ubicava el que suposadament serà el Mickey referent. Les figures s’han d’anar distribuint per tota la ‘mile’ del ‘shopping’. Dilluns es posaran en marxa les obres de connexió de l’avinguda Meritxell amb Fener i Riberaygua i travesseres. No és ben bé el mateix projecte, però hi toca molt de prop. De fet, és acabar de resoldre urbanísticament l’indret on havia d’anar ‘The Cloud’ i on no s’ha acabat construint.

Comentaris (1)

Trending