Uns treballs silvícoles deixen una part del camí d’Engolasters fet una destrossa

Mentre diferents excursionistes asseguren que la terra va quedar nua i plena de taques de gasoil i burilles, el comú d’Encamp garanteix que es faran treballs per restaurar la zona

Dues imatges diferents de l'estat, fa pocs dies, del camí d'Engolasters.
Dues imatges diferents de l'estat, fa pocs dies, del camí d'Engolasters.

Els habituals del comí d’Engolasters, especialment els del tram que va del dic fins a la primera de les antenes, han quedat els darrers dies esmaperduts i garratibats per l’estat que presentava la zona. Semblava que hi hagués passat un batalló sencer. Com si s’hagués fet una destrossa força important. Segons el comú d’Encamp, de qui depèn tot plegat, es tracta d’uns treballs silvícoles.

I per fer uns treballs silvícoles cal destrossar el camí, la muntanya?, es demanen els excursionistes. Lamenten que s’hagin tallat molts arbres, fins al punt de desvegetar la zona, que la terra hagi quedat nua amb el perill que suposen les pluges estivals. No només això, els consultats es queixen del fet que hi haguessin nombroses taques de gasoli a la terra, i una bona quantitat de burilles i fusta procedent del serratge de fusta. Un desgavell i una poca cura, per no dir una altra cosa, més que considerable.

cami engolasters2
Dos imatges del camí d'Engolasters.

Més encara, hi hauria fins i tot rocs que s’haurien fet malbé. Tot plegat com si hi hagués passat algun vehicle d’una certa envergadura. Per al comú no hi ha tant problema. Des de la corporació encampadana es manté que a Engolasters s’hi estan fent treballs silvícoles de millora forestal i ara es faran els treballs per restaurar la zona. Precisament, segons les fonts oficials comunals, la setmana vinent s’adjudicaran els treballs d’arranjament del camí, per perfilar-lo i ressembrar-lo.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending