Malestar en ambients turístics i ecologistes per la congregació de 4x4 al Pic Negre

Lamenten tant la destrossa que fan en els paratges naturals com el poc respecte a les mesures de distanciament que es proclamen per fer front a la propagació de la Covid

Una bona colla de tot-terrenys es van aplegar al Pic Negre.
Una bona colla de tot-terrenys es van aplegar al Pic Negre.

Entre excursionistes amb alta sensibilitat ambientalista o ecològica i operadors turístics que tenen en el medi natural del país una de les seves apostes per atraure visitants cap al país s’ha posat força malament l’acumulació de tot-terrenys que hi va haver aquest cap de setmana a Sant Julià, Rabassa amunt, fins al Pic Negre. Asseguren que el comportament dels conductors és del tot incívic, no tenint cap mena de mirament pels paratges per on transiten.

Les fonts consultades han lamentat tant la destrossa que els vehicles, pels quals tampoc tenen massa cura els seus conductors, causen per allí on transiten, fins i tot fent malbé alguns elements disposats estratègicament per al control o abeurament del bestiar, com el poc respecte a les mesures de distanciament que es proclamen per fer front a la propagació de la Covid. Tot i que es tracta d’un espai obert, la congregació de desenes de persones tampoc no seria la millor solució.

PHOTO 2020 07 20 12 59 12       

Cert que és un moment de molta inestabilitat, de molts dubtes i interrogants, però les fonts consultades han explicat que de cap manera és una bona opció que aquest sigui el turisme objectiu del Principat. En aquest cas, asseguren les fonts, ni tan sols es tracta de turisme d’entrepà. En moltes ocasions, els 4x4 fan la ruta fins al Pic Negre i tornen a marxar per on han vingut o per altres camins sense ni tan sols fer cap aturada al país.

Comentaris (12)

Trending