Escaldes s’omple de crancs, pops i calamars pel Dia Mundial de l’Aigua

El comú consciencia la ciutadania que allò que va a parar al riu acaba al mar tot ‘il·lustrant’ els entorns de molts embornals de la parròquia

Un pop a tocar d'un embornal.
Un pop a tocar d'un embornal.

Diversos indrets de la parròquia d’Escaldes, als entorns dels embornals, s’han omplert d’il·lustracions de diversos animals de naturalesa marina per conscienciar la ciutadania de la importància d’anar en compte amb allò que es llança i que pot acabar al riu perquè, al seu torn, acaba al mar. Tot plegat s’emmarca en una acció que el comú d’Escaldes presentarà aquest dilluns en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua que se celebra aquest dia.

La corporació escaldenca presentarà l’acció tot deixant clar que aposta per a la preservació del medi ambient i dels recursos naturals, com és l'aigua. El comú vol “sensibilitzar els ciutadans en la presa de consciència i en l’adopció de gestos senzills per contribuir a millorar el medi natural”. S’han pintat calamars, tortugues, sèpies o crancs a tocar de les boques del clavegueram per recordar que si s’hi llancen coses que no pertoca es pot acabar repercutint en la vida dels animals com els que protagonitzen les il·lustracions.

Comentaris (3)

Trending