Escaldes instal·la menjadores d’ocells per celebrar el Dia de mundial de la natura

Es col·locaran a la vora del riu perquè les famílies que passegin puguin observar les espècies que viuen a la zona

Comentaris

Menjadora d'ocells
Menjadora d'ocells Comú d'Escaldes-Engordany

El comú col·locarà aquests elements a la vora del riu per tal que les famílies que hi passegin puguin conèixer les diferents espècies d’ocells que habiten a la zona. El projecte es completarà afegint cartells explicatius que donaran informació de les espècies d’ocells que podrien sobrevolar la zona, com ara, la mallerenga carbonera, el pit-roig, l’aigüerola, o l’astoret.

La corporació escaldenca dona continuïtat al projecte iniciat, a proposta d’un veterinari de la parròquia, al camp del Serrat on mesos enrere es van instal·lar les mateixes menjadores i panells explicatius dels ocells que habiten la zona. D’aquesta manera, enguany s’ha volgut estendre la iniciativa a prop del riu per commemorar el Dia Mundial de la Natura.

El projecte, segons explica el comú, potenciarà la biodiversitat, ja que ajudarà a la recuperació dels pol·linitzadors en espai urbà després que aquests hi hagin han anat desapareixent a causa de la construcció i destrucció dels hàbitats naturals.

La consellera de Medi Ambient, Cèlia Vendrell, ha explicat que ha posat en relleu que “l’acció és un pas més per afavorir la biodiversitat i treballar per la supervivència del nostre planeta, que està en perill”.

Comentaris (1)

Trending