Claude Benet espera que Govern passi de les paraules als fets per un país més sostenible

Ha rebut la resposta de Xavier Espot al document que li va lliurar amb 1.868 signatures després d'una campanya a la plataforma change.org

Panoràmica des del mirador del Coll d'Ordino.
Panoràmica des del mirador del Coll d'Ordino. ARXIU

La iniciativa promoguda per l'exministre, historiador i escriptor. Claude Benet a la plataforma change.org per l'agricultura de proximitat i un paisatge preservat ha rebut el suport de 1.868 persones. La petició es va lliurar al cap de Govern, Xavier Espot el 9 de juny i aquest ha respost.

Benet ha explicat per mitjà de les xarxes socials que volia agrair la resposta ràpida, positiva i esperançadora del cap de Govern. "Ara apreciarem certament que les paraules es concretin en fets, apreciarem una més gran escolta i la col·laboració de les autoritats amb la ciutadania. Sobretot apreciarem una aposta ferma i ràpida per una Andorra més sostenible, no solament a nivell medi ambiental, però també a nivell econòmic i social i cultural. Entre tots podem fer d'Andorra un gran país, per petit que sigui". Els firmants destaquen que Andorra és un país de grans muntanyes i no de grans edificis, o que cal protegir la natura i el nostre patrimoni.

En la carta de resposta, Espot detalla la tasca que fa el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i els compromisos que ha adoptat el Govern per protegir el nostre entorn com ara la declaració de l'Estat d'Emergència Climàtica o l'Acord de Paris. El cap de Govern assegura que "cal continuar treballant i no defugirem els esforços en fer-ho".

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending