Carles Iriarte continuarà liderant el col·lectiu ecologista Apapma

L’actual president de l’associació encapçala l’única candidatura, molt renovada, que es preveu que es presenti davant l’assemblea general que s’ha de celebrar el 30 de juliol

Carles Iriarte lidera l'única candidatura que fins ara se sap que es presenta.
Carles Iriarte lidera l'única candidatura que fins ara se sap que es presenta. ARXIU

Carles Iriarte continuarà presidint, si res no canvia els propers dies i no hi ha cap sorpresa de darrera hora, l’Associació protectora d’animals, plantes i medi ambient d’Andorra (Apapma). L’actual president lidera l’única candidatura que ara per ara es preveu que es presenti davant la celebració, el proper 30 de juliol, de l’assemblea general ordinària de l’entitat.

Degut a les circumstàncies sanitàries actuals, l’entitat demana confirmar l’assistència com a requisit obligatori per poder assistir a una assemblea que s’ha de celebrar a 2/4 de 8 de la tarda en primera convocatòria i mitja hora mes tard després. L’assistència s’ha de confirmar abans del proper dimecres al correu apapma@apapma.org.

Una vegada se sàpiga el nombre de persones que acudiran a la reunió, es procedirà a calcular l’espai necessari per poder dur a terme l’assemblea mantenint les recomanacions sanitàries per evitar contagis. I, en conseqüència, es triarà el lloc on celebrar l’assemblea i, eventualment, les eleccions. Lloc que serà comunicat oportunament.

També fins al dia 22 hi ha de marge perquè aquelles persones que ho vulguin es puguin integrar a alguna de les candidatures que concorrin als comicis o, si escau, es puguin presentar noves llistes. Per ara només hi hauria la que avala Carles Iriarte, que presenta una profunda renovació respecte la junta actual. Només el president i un altre component seguiran. La resta d’integrants de la llista és gent nova i jove.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending